Heis. Se kauan odotettu sadekausi on alkanut. Jei. No, itseasiassa se ei tälllä hetkellä ole jei, koska huomenna pitäisi mennä uimastadikalle uimaan liikassa. Hytistys. *puistatus* uidaan cooperin testi. Puolikas sellainen, kuuden minuutin. Huooooh. Onneksi saunat on keksitty!
Miksköhän mun tekis mieli ostaa jotain? Enpä tiijä. Se jotain, mitä haluisin ostaa, on domain! Ihan tosi.
Olisi kiva saada sellanen 50 mt:n paketti. Sinne sijoittais Someday true?:n ja sitten personalin. Ja jotain muuta kivaa. *haaveileva ilme*

Nojaa, sain justiinsa iiiison kasan vaatteita serkulta. Dixie Chicksin levykin olisi kiva. Nää, ei mut oikeesti, en määkäänniin paljon halua tuhlata. Näyteikkunaostoksilla voisi käydä. Tai sovituskoppiostoksilla. No ekaal. Meijän eka saksankoe on jo 13.9.!! Ääk, kuka jotain possesivpronomeneja osaa? En mä ainakaan.

Tuli taas mieleen se Helsingin yleistys. Ei  millään pahalla  teille, jotka asutte jossain - jossain... no, ihan vaan jossain. Tai siis, kyllähän se on ikävää kun sanoo, että on Hesasta, niin heti kaikki on silleen: "Ai ooksä helsingistä? Asuksä lähellä eduskuntataloa? Entä sitä... mikä se nyt olikaa - Senaatintoria?" Huooh. Helsinkiin nimittäin kuuluu muutakin kuin sitä järjetöntä Keskustan liikennettä. Mähänasun Helsingissä, kaukana  jostain liikenteen savusumusta. Ihan sama kuin asuisi vaikka - vaikka Kuusamossa! No niin. Tuli parempi olo ;>

Hohhoijjaa, tänne voisi ihan totta kirjoittaa salaisuuksiakin, kun ei kukaan varmaan lue tätä. Ainakaan ei kommentoi. No ekaal, hehei.

Nute
Kaukaisin

Mieliala: tired
Musiikki: Christina Aguilera - Fighter